Home
Algemeen
Merken
Bedrijfsnamen
Modellen
Auteursrechten
Andere rechten
Contact

<<

Diensten op het gebied van het auteursrecht welke Jurimark voor u kan verrichten:

Auteursrechten ontstaan ‘automatisch' maar zijn niet volledig overdraagbaar. Wij kunnen u bijstaan in het juist laten ontstaan van een auteursrecht.

Daarnaast kunnen wij u bijstaan in het omgaan met auteursrechten van derden.

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een datering van uw auteursrecht. Dit voorkomt dat later eventueel een derde de datum van ontstaan betwist, en daarmee uw rechten ontkent.

Auteursrechten zijn deels overdraagbaar. Wij kunnen u adviseren over welke rechten wel en welke niet overdraagbaar zijn en de formaliteiten voor u voorbereiden.

Indien een derde inbreuk maakt op uw rechten, kunnen wij voor u proberen de zaak, zonder procederen, te schikken. Zo'n poging is in de praktijk ook van belang om bij een gerechtelijke procedure sterker te staan.

Indien een schikkingspoging geen succes heeft, kunnen wij uw advocaat bijstaan. Dat is vooral dienstig wanneer uw huisadvocaat niet in het industriële eigendom is gespecialiseerd.

 Het bovenstaande is bedoeld als algemene informatie. Wij helpen u graag deze informatie naar uw specifieke situatie te vertalen. Voor al uw vragen info@jurimark.nl. Wij beantwoorden al uw vragen binnen een werkdag indien per fax of email ontvangen.


 info@jurimark.nl