Home
Algemeen
Merken
Bedrijfsnamen
Modellen
Auteursrechten
Andere rechten
Contact

Jurimark

Jurimark is een adviesbureau op het gebied van de zogeheten 'industriële eigendom'. Wilt u meer weten over Jurimark, of eerst meer weten over het industriële eigendom in het algemeen, klik dan links onder algemeen. Ook over specifieke rechten is op deze website meer te vinden.

De ervaring leert dat ondernemers soms onvoldoende aandacht besteden aan het intellectuele eigendom. Dat kan erg vervelende gevolgen hebben, zoals het verlies van exclusiviteit indien u geen bescherming heeft aangevraagd. Erger is het indien de introductie van een nieuw product mislukt omdat de naam niet vrij blijkt, of nog erger, indien u naar een andere bedrijfsnaam moet omzien.

NIEUW PRODUCT - MERKENSCAN
Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Onder andere voor startende ondernemers hebben wij deze website zo ingericht, dat u zeer snel kunt verifiëren of in uw geval intellectuele eigendomsgebieden bestaan waaraan u (nog) niet had gedacht. Om de weg binnen deze rechten te vinden, kunt u klikken op bedrijfstypen.Het bovenstaande is bedoeld als algemene informatie. Wij helpen u graag deze informatie naar uw specifieke situatie te vertalen. Voor al uw vragen info@jurimark.nl. Wij beantwoorden al uw vragen binnen een werkdag indien per fax of e mail ontvangen.


info@jurimark.nl