Home
Algemeen
Merken
Bedrijfsnamen
Modellen
Auteursrechten
Andere rechten
Contact

Merkenscan

De merkenscan is een hulpmiddel om snel, eenvoudig uw merkenportefeuille te analyseren. Zo'n analyse kan van waarde zijn om de volgende vragen op te lossen:

  • Zijn al de namen die wij gebruiken overal beschermd?
  • Wanneer dienen de registraties vernieuwd te worden?
  • Staan onze merken eigenlijk wel op onze naam?
Hij is echter niet geschikt om te achterhalen hoe bijzonder uw merk is, of om te achterhalen of een naam (nog) vrij is. Daarvoor is een uitgebreidere analyse nodig, die wij graag voor u verrichten.

Wij bieden de merkenscan alleen aan voor het MKB.

Een merkenscan bestelt u zeer eenvoudig:

  1. U klikt op de link vragenlijst
  2. U kopieert de pagina naar uw tekstverwerker (alles selecteren (<control> a), kopieren (<control> c), en in uw tekstverwerker plakken)
  3. U beantwoord de vragen
  4. U print de pagina
  5. U faxt hem naar Jurimark 024-3739473. e-mailen (als word attachment) kan natuurlijk ook.

Met de door u verstrekte informatie kunnen wij de scan uitvoeren voor bijna alle (huidige) leden van de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada, Japan en AustraliŽ.

Deze merkenscan kost voor maximaal 3 namen (vraag 2), en maximaal 6 te onderzoeken eigenaarsnamen (vraag 5) slechts 50 euro. Wordt hij groter, dan wordt het 100 euro. Met 3 werkdagen is de scan gereed, dus uw op maandag gestelde vraag beantwoorden wij uiterlijk op donderdag.

Vanzelfsprekend is alle door u verstrekte informatie vertrouwelijk.

Gegeven de gevoeligheid van de gegevens en de rapportage, rapporteren wij uitsluitend per e mail en brief. De rapportage signaleert niet alleen eventuele manco's, maar wij gaan ook in op het repareren van eventuele manco's, inclusief een tijdspad en kostenplaatje.

 info@jurimark.nl