Home
Algemeen
Merken
Bedrijfsnamen
Modellen
Auteursrechten
Andere rechten
Contact

<<

Diensten op het gebied van modellenrecht welke Jurimark voor u kan verrichten:

U bijstaan in de keuze waar eventueel een model te deponeren.

De registratieprocedure van uw model verzorgen. Wij begeleiden de gehele procedure en zijn, door samenwerking met buitenlandse collega's, in staat om wereldwijd uw rechten te waarborgen.

Een modellenrecht kan maximaal 4 maal voor een termijn van 5 jaar worden vernieuwd. Wij herinneren u gratis aan deze vernieuwing voor alle door ons gedeponeerde modellen.

Indien een derde inbreuk maakt op uw rechten, kunnen wij voor u proberen de zaak, zonder procederen, te schikken. Zo'n poging is in de praktijk ook van belang om bij een gerechtelijke procedure sterker te staan.

Modelrechten zijn, net als andere activa, overdraagbaar. Wij kunnen de formaliteiten voor u voorbereiden en zorg dragen voor de noodzakelijke aantekening in de registers

Indien een schikkingspoging geen succes heeft, kunnen wij uw advocaat bijstaan. Dat is vooral dienstig wanneer uw huisadvocaat niet in het industriële eigendom is gespecialiseerd.Het bovenstaande is bedoeld als algemene informatie. Wij helpen u graag deze informatie naar uw specifieke situatie te vertalen. Voor al uw vragen info@jurimark.nl. Wij beantwoorden al uw vragen binnen een werkdag indien per fax of email ontvangen.
info@jurimark.nl