Home
Algemeen
Merken
Bedrijfsnamen
Modellen
Auteursrechten
Andere rechten
Contact

<<

Informatie over Jurimark

Jurimark is in 2001 opgericht door Bas Pels en wil zich onderscheiden door:

  • Zeer snelle beantwoording van elke vraag.
    Binnen 1 werkdag heeft u een antwoord.

  • Interesse in u en uw bedrijf - wij komen graag uw vragen bij u beantwoorden, aangezien wij bij u in 5 minuten meer zien, dan u in een dag bij ons kunt vertellen.

  • Wij willen graag met u een langdurige relatie aangaan. Het doel van Jurimark is om bedrijven niet groot genoeg zijn om zelf een specialist op het gebied van de industriële eigendom aan te stellen, de gelegenheid te bieden extern dezelfde kwaliteit te vinden. Dit betekent dat wij niet uit zijn op het verkrijgen van zoveel mogelijk opdrachten, maar op het leveren van die diensten die voor u van belang zijn.

  • Heldere kostenstructuur. Waar mogelijk informeren wij u vooraf over uw kosten. Waar dat niet kan, berekenen wij een uurtarief, naast onze kosten. Deze kosten worden dan in onze rekeningen gespecificeerd.


Het bovenstaande is bedoeld als algemene informatie. Wij helpen u graag deze informatie naar uw specifieke situatie te vertalen. Voor al uw vragen info@jurimark.nl. Wij beantwoorden al uw vragen binnen een werkdag indien per fax of email ontvangen.


info@jurimark.nl